Inkontinencia

2020.05.12.


Egy olyan állapot, amelynek meglétét valószínűleg még a legkedvesebb barátnőnkkel sem osztunk meg, olykor a családtagok sem tudják, mert egyfajta szégyenérzet él bennünk.

— elolvasom —

Apró titokkal legyőzhető a félelem

2020.05.13.


Van, hogy életünket állandó félelem befolyásolja, amely megakadályoz abban, hogy azt tegyük, amit a legjobban szeretnénk. Szerencsére azonban a vizelettartási panasz nem ilyen, hiszen már létezik biztonságos, diszkrét, tökéletes megoldás.

— elolvasom —

A pelenka is lehet szép

2020.05.27.


Az inkontinencia nem csak testileg, de lelkileg is megviseli az embert. Sokat segít ezért, ha egy olyan, speciális pelenkanadrágot visel, amely amellett, hogy kiváló nedvszívó és védi a bőrt, diszkrét és úgy néz ki, mint egy fehérnemű.

— elolvasom —

Ne rontsa el a nyaralást az inkontinencia!

2020.06.04.


Hogy tényleg pihentető legyen a vakáció! Ki ne vágyna felhőtlen pihenésre, olyan nyaralásra, amit semmi egészségügyi probléma nem árnyékol be. Joga van ehhez mindenkinek, még azoknak is, akik nyaralás alatt többször kényszerülnek felkeresni az illemhelyet. Hurrá, nyaralunk!

— elolvasom —

Segítség! Elcsöppen a vizeletem, ha tüsszentek!

2020.06.18.


A hasűri nyomásfokozódás kellemetlen hatása. Ismerősen hangozhat a mondat, de mondhatnánk így is: "Kérlek, ne mondj semmi vicceset, mert a nevetés hatására elcsöppen a vizeletem!" Ez pedig nem más, mint a stressz inkontinencia legelső tünete.

— elolvasom —